Kwispel & Kompanie

 
lijn.png
 
 
Bisou - ikzelf - Charlie

Bisou - ikzelf - Charlie

ellen-1.jpg

Over Ellen

Hey, ik ben Ellen, 32 jaar en samen met mijn man Stijn en onze twee beagles Charlie en Bisou wonende te Brecht (St. Job In’t Goor).

Van kinds af aan heb ik een enorme liefde voor honden en naarmate ik ouder werd, kreeg ik ook steeds meer interesse in het gedrag van honden.

Aanvankelijk studeerde ik orthopedagogie en heb ik ongeveer 10 jaar als opvoedster gewerkt met jongeren met een mentale beperking en bijkomende gedrags- en emotionele stoornissen. Hoewel ik mijn job zeer graag deed, botste ik steeds meer met mezelf en de grenzen van de sociale sector. Na lang nadenken besloot ik om mijn carrière over een andere boeg te gooien en van mijn passie mijn beroep te maken: honden! Ik ging opnieuw studeren en heb de diploma’s hondentrainer en hondencoach behaald. Hiernaast volgde ik (en volg ik nog steeds) verschillende workshops.

En zo ontstond tenslotte ook Kwispel & Kompanie.

  • Wil je graag een hond kopen of adopteren, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Neem dan een kijkje bij advies.

  • Heb je een pup of oudere hond in huis en wil je graag een training (aan huis) op maat? Neem  dan een kijkje bij training.

  • Ondervind je problemen met je hond rond bepaald gedrag (zoals zindelijkheid, trekken aan de leiband, uitvallen aan de leiband, ongehoorzaamheid, vernielzucht, verlatingsangst,…)? Neem dan een kijkje bij coaching.

  • Je hond is jarig en je wil hem eens lekker verwennen met een heerlijke versbereide hondentaart of ander lekkers? Neem dan een kijkje bij verwennerij.

  • Heb je graag een uitlaatservice die regelmatig of af en toe je hond uitlaat? Neem dan eens een kijkje bij pootjes strekken.

  • Voor enkele leuke en ook iets serieuzere hondenweetjes, kan je steeds terecht bij mijn blogs.

  • In april 2019 open ik ook een kleinschalig hondenpension. Meer info op onze Facebookpagina!

Tot snel!

Ellen